24 Aralık 2016 Cumartesi

Battle Priest Rehberi

Şeklinde olmalıdır .Bunların farklı kombinasyonlarını moradon kuklalarda sadece 10dk çalışarak buldugunuz yöntemle günde 5dk arena takılarak 1haftada güzel ve kendinize ait combonuzu çkarmanız mümkündür.
-Seri Oynamak
Her classta bu gereklidir. Warriorda pek olmasa da [combo harici].
Asasta minor
TP mage'de >tp
Normal magede ise 1v2 | 1v1 gibi durumda adama atacağın skill gibi
Priestte ise ;BP priestte Seriliğin amacı
1v1 'de her şekilde alacağınızdan gerekli olmasa da .1v2|1v3 'te grekliliği
-DB ise
Db iseniz. işiniz gerçekten zordur boyle bir durumda. karşınızda 1priest ve 1 melee var ise. Sc Kullandıgınızı farzederek.Öncelikle
Asas|Mage
Sonrasında ise öncelikli Priest.Sonrasnda Warrior kesmek önceliğinizdir. Priest +Warrior 'da . warrior size istediğini yapsın kesinlikle serinkanlı olmalsıınız ve priest'a Healını kesicek şekilde abanmalısınız. aksi taktirde yem olursunuz malice aldıgınız anda. Subside 'ın açık olması sizin iyiliğinize kesinlkle değildir. boyle bi durumda Karşınızdaki buffer ise Subside size 1-2 snden fazla kazandırmaz. Yapmanız gereken priestin debuff skillerini sırasıyla ve özenle kullanmaktır. Bunları Altta anlatıcam. Sizin tek yapmanız gereken Asas varsa once asasa girmenizdir.
-Buffer ise
Buffer iseniz. Muhtemelen scsiz olucaksınzı ve karşınızdaki rakibiniz için daha kolay bi hedef gibi görünürsünüz .Onceden dediğim gibi Asas|Mage 2lisinden birine dalıcaksınız. Lakin priestin size atması mümkün tüm skilleri düşünmelisiniz. Muhtemelen atak yaparken size zr girip bir yandan da heal atıcaktır. O healladıkça siz atak yapıcaksınız. Karşınızda ezik bir priest varsa bilin ki 1920 yi paso abanır. Oyle bir pri zaten +9 lu yada içi sağlam bir pri olamaz.yada pokedir. Oyle bir durumda üstteki durumları unutup priest'a çalşmalısınız. gözünüz her an priestta olmalıdır. Size atacağı negatif Bufflara karşı her an cure nizi kaçırmamalısınız. sağlam asaslar priestının malice atması ile bir critic . eskrima . spike 3lüsünü kullanır. sizin yapmanız gereken malice gördüğünüz anda curenizi atmanızdır. yemeden once. Atıldıgı anda..

DPI Değeri Yüksek bir Mouse
Neden ? bu aslında DPI 'la sınırlandırılamaz. DPI genellikle fps oyunu gurubuna giren cs & warrock & wolfteam v.b oyunlarda işinize yarar . aim seriliği için önemlidir. Priestte ise önemli olan mouse un kullanımı ve seriliğidir.
-Laptop ile oynayanlar
Kesinlkle mouse alınmalıdır.3v1 'de karşınızda bir db olmasına yada asas olmasına karşın yapabileceğiniz tek şey savaş alanında spike yeme ihtimalini düşünüp kalkanınızı takmanızdır. Kimse 3 Critic li spike 'a dayanamaz. Hele ki bp & paper mageler.
Çantanızdaki kombinasyonu kesinlikle Ezberlemeli ve asla değiştirmemelisiniz.
Ortada uçuşan bir efekt (lf efekti ) gördüğünüz anda kalkanınızı takmanız gerekmektedir size yakında duran asas bakıp gitmiycek. aksine yanlız oldugunuz için size eskrima & critic & blind & spike (muhtemelen bu sıra ile ) saydıracktır. sizin için önemli olan blind ve spike arasındaki 1 ila 2sn arasıdır.Kalkanınızı kesinlikle bunlardan once takmış olucaksınız ve bunlar sizin hpnizde %30 veya üstünü bırakıcaktır. Buda size 10k ile toparlanma ve karşınızdaki adamın spike 'ı olmadıgından yapacağı pek birşey kalmadıgınını ve tek çaresinin ölmek & kaçmak oldugunu anlamasında yardımcı olacaktır.

Evet çok konuştuk. Muhtemelen . ben bunları zaten biliyorum dersiniz. Amacım sadece hatırlatmaktı 
Geldik sırada yapılandırmaya..

Oncelikle size önerim . kesinlikle kronos veya bu konudan sonraki gün & hafta &aylar da açılmış serverlarda. kısacası yeni serrverlar dışında paper olmamanızdır.

Paper priest oncelikli hedeftir. Mageden dahi once gelir .
Ama yinede bu ihtimali değerlendirmeliyiz.

Önbilgi olarak. Bp dizmek pahalı gibi görünsede ucuza dizilebileceğini unutmamanızdır.

IRON BELT >>>KESINLIKLE GEREKSİZ !
Size soylediğim seriliği yakalarsanız. kesinlikle dd ile dolaşmak ve iron belt almak kadar saçma birşey yoktur. Iron belt tercih edilmesine veremediğim anlamı hiçbirşeye veremem.
Önermeniz gereken Item 2 tanedir.2side kesinlikle olmazsa olmazdır.
Old Harpy belt [Virinom & baal & Avedon & Ms 'yekarşı]
Old Skelaton Belt [Raptor & Nebiros & Dagger 'lara ]
Karşınızdaki düşmanlara göre kesinlikle seriliğinizi kulanarak Iron belti aratmamak mümkündür.
-SILAH SEÇİMİ
Priest için silah seçimi çok onemlidir. "Şunu alıyım geçsin" diyemezsiniz.
Priest in inventorysinde bulunması gereken minimum silah sayısı 3tür.
Iron Impact +7[light] | Hell Breaker +7[flame] | Graham +7
Neden 2x 2h silah ?
Çünkü karşınızda herzaman uniqsiz düşman olmaz. En yüksek ihtimal olarak düşmanınızın +3 Uniq seti oldugunu dşünürsek
Warrior>Yüksek FR
Rogue > Yüksek LR
Olacağından. Düşmanınıza karşı Seriliğinizi kullanarak kalkan taktıgınız gibi silahınızıda değştirmelisiniz.
Üstte verdiğim'e göre.
Warriorlara karşı ii | rogue 'lara karşı hb kullanmalısınız.
2-3 asas 'a karşı yapmanız gereken se diğer 1v1 harici karşı tarafın fazla olmasını dşündüğümüzde olacağı gibi kalkan + Graham takmak olacaktır.
"Vırınom Atağı yüksek ?"
Evet. Virinom kullanmış biri olarak atak dediğiniz gibi yüksek oluyor.Lâkin ona vereceğiniz para ile neckinizi alırsınız üstüne paranız artar. Ve virinomdaki sekme GLAVE 'de yoktur. Virinom ve Glave kullanabilicek kşi sayısı Toplasanız 1 serverda . en fazla 3-4 tür.Priest'a ters bir itemdir dediğim itemlerden vazgeçmemelisiniz.

GELDİK SETLERE
Set olarak bakıldıgında || Full paper (önermesemde)
-9 olarak soylenmesine karşın zaten atağınız fazla olacağından fabric yerine 2. [adını hatrlayamadım]Seti tercih etmeniz +8 veya +7 si kesinlkle yeterli
-Iron neck
-Harpy + Ske belt
-Dual Heros Valor +1 +0 [Neden roc değil. Roc size paperken ihtiyacınız olan defansı verir. ancak magelere karşı hiçbir resistiniz olmadıgından Hem leg & stun hemde Magelere karşı korunmasız kalırsınız. ]
-Dual Lilme +1 (+0 oluyor)| +2(+1 oluyor)
1. Şekili soyledik arkadaşlar bu kesinlikle baştada dediğim gibi ya RLB yada yeni serverlarda tercih edilmelidir.Artan sağlam clan ve +9 [belkide +10  ] itemlere karşı altta yazan 2.seçeneğe çevrilmelidir

Balanced Priest [dediğim] Dengeli pri
-Krowaz +5 ve üzeri set
-Iron neck*
-SOS [STRING OF SKULLS] +1 & +2 |
-Dual Heros +1
-We +2 & +1 || Lilme +2 [+1 yani]
* Iron neck tamamen extradır. bu çarın defansı tank priestla birdir. Atağınız Üstteki paper priestin 1k vurdugu adama 700-800 arası vurmanız gibi bir değişiklik yapar.Defansınız sizi 1partye dayandırır. ancak hp 'niz NT lere karşı ss +7 kasanızda bulundurmamanız halinde yem olursunuz

Son Olarak Ardream'da Bp Oynamak[YENİ]
Evet arkadaşlar yorumlardan sonra kafama dank eden şeyi şuan yazmaya başladım ve yazıyorum.
Ardream da priest oynamak gerçekten zordur [bp]
Ardream bp için pek seçenek yok .alttaki yorumda fp giyip sh kullanmak gibi bir soru sorulmuş. O Kesinlikle yanlış olur.Ardream yarı int priest kullandım ben size kullandıgım itemleri ve taktikleri vericem..
Yarı Int Ardream Priest.
Arkadaşlar yarı int ardream priest yapmak kesinlikle önerdiğim birşeydir hele ki şuzamanlarda.
Yllar once Czde görmeye alışık oldugumuz +9 itemler şu sıralar ardreamda oldugundan bp 'nizle solo gezerken bi anda kafanısa glen Press ok yazısını görmek istemiyorsanız tercih etmeniz gereken tiptir.

Oncelikle Newb Set olarak yllar once bilinen Goblin Set ve FD ile eklenen War Setleri[folk willage da görevi olan] setler' tercih edilmeli. Göğüslüğü ve pad 'i War Pauldron & War Pad kullanılıp kalan parçalar goblin tercih edilmelidir.Çara alınması gereken belt Skelaton belttir. Ardreamda Sword [ms] Kullanan warrior nadir'dir.
Dikkat etmeniz gereken sizlerin asaslar'dır . ki ske belt bunu karşılar.
Pek uzatmadan itemleri paylaşıcam 2sini birarada
War Pauldron + War Pads
Goblin Helmet + Goblin Gauntlet + Goblin Boots
Paper Dd +6 ve üzeri[ 6 uygun]
Iron impact +7 ve üzeri [[MASTER OLMADAN PRIESTLARDA SWORD (MS) ATAĞI %80 . CLUB ATAKLARI(HB & II ) %20 yada %30 Azdır.O Yüzden Ms Size Atak vermez .]]
Dual Roc[Old yeterli para harcamanıza gerek yok +1 almadıktan sonra]
Cleric Earring +1
Warrior Earring +0 & +1
Iron neck [Bu çok gerekli]

Full str [fabricli] yada yari int olmanız takılarınız ve silahlarınızı etkilemez.

NOT: Pathoslarınızı kesinlikle 2sinide Asasian Defans
Valkrie&Gryphon & Bahamut 'u Helmet > Def (10)
Armor ' HP (200) alınmalıdır
.Kalkan olarak DS +7 DEN AŞAĞI ALINMAMALI | ELE KESNLKLE SMITE HAMMER ALINMALIDIR. 

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler