23 Aralık 2016 Cuma

Windows XP Uyumluluk sorunu giderilmiştir..

Aşağıdaki Çözümler XP hariç diğer işletimlerinde sorun yaşayan bazı userler içindir..

Windows Çalışmayı durdurdu ve siyah ekran vb. çözüm için.

lkD9QJ.jpg


#Windows XP SP3'üm girmiyor?
Oyunu D:'ye kur veya aşağıdaki çözümleri dene.

#Acme Update Failed Download Updates? 
Virüs programı ve güvenlik duvarınızı kapatın , oyunu silip baştan kurun dns değiştirin. olmazsa ; Görev Yöneticisini açın "CTRL ,ALT ,DEL" Tuşlarıyla Acmeupdate ,update.exe gibi görünen işlemi sonlandırın.(Tekrar açıp deneyin yine aynı olursa , Virüs programı güvenlik duvarı kapalı olduğundan emin olun farklı DNS adresi kullanın , Launchera sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın.Yine olmazsa PC res atıp tekrar deneyin.) Veya Başlat/Çalıstır/"regedit" yaz enter e bas , ordan Duzen / Bul ( Ctrl + F ) :oraya Update.exe yaz arattır çıkanı sil.çıkmazsa acmeupdate yazıp tekrar dene.çıkanı sil. işlem tamamdır.

Launcher açıyorum öylece bekliyor patch atmıyor start yok?
Her zaman virüs programı ve güvenlik duvarını kapat emin ol ,Masaüstüne bir klasör aç oyunu baştan kur o masaüstünde açtığın klasöre sonra launcherı aç gireceksin patch atacaktır. Olmazsa dnsyi değiştir > (DNS 4.2.2.2 4.2.2.1)

#Item_org_tk.tbl hatası?
Data klasörün içindeki item.org.us.tbl'den 1 tane daha kopyalayın sağ tuş kopyala yaparak 1 adet daha çoğaltın ve o çoğalttığınızın adını 
Item_org_tk.tbl yapın.
 
Server listesinde dc? 
Muhtemelen yeni patch gelmiştir oyuna o patchi çekemediğiniz için giremiyorsunuz ve orada dc alıyorsunuz çözümü " windows 7 / 8 vista " kullanıyorsanız oyunu masaüstüne kurun , launchera sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın patch çekecektir ve oyuna gireceksiniz.(veya oyun kapalıdır.)
 
Loading ekranında donuyor (çalışmayı durdurdu)
3-4 dakika bekle otomatik girecektir donma o yüzden olmuştur. olmazsa windows 7 / 8 vista " kullanıyorsanız oyunu masaüstüne kurun , launchera sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştırın. veya En üstteki resimli işlemi uygulayın.(virüs programı ve denetim masası güvenlik kiplerini kapatınız)
 
#Start yok?
Oyun kapalı olabilir veyahut siz sürekli launcherı açıp kapattığınız için yada server listesinde sürekli servera tıkladıgınız için bloke olmuş olabilirsiniz modeme res atın. dns değiştirin.

#Invalid Version?
Oyunu sil baştan yükle , sağ tuş yap launcherı yönetici olarak çalıştır , vey baştan kurun.

#Oyuna girerken ekran siyah?
Enter veya esc tuşlarına basınız , yönetici olarak çalıştırabilir veyahut çözünürlülük ayarlarını options.exe veya option.iniden ayarlayınız.

#Launcher a tıklıyorum .exe bulunamadı hatası veriyor?
Virüs programınız knightonline.exe 'yi silmiştir bu nedenle vir. programını devre dışı bırakın.ve baştan kurun oyunu.

#ERROR:Cannot Extract to disk hatası.?
Oyunu farklı bir yere kurunuz , C:/ başka bir yer veya D:/ kurun - virüs prog vb. araçları devre dışı bırakın. ,uyumluluk sorunu olabilir yönetici olarak çalıştırın. olmadığı taktirde aşağıdaki adımları uygulayın veyahut oyunu silip tekrar setuptan çıkarın.masaüstüne kurun.
 
#Extract failed hatası launcher?
server.ini dosyasını açıp versionu 1900 yapın launcherı yönetici olarak çalıştırın (w7 w8 iseniz) ,  oyunun setubunu indirin indirmişseniz silip tekrar masaüstüne bir klasörün içine kurun kurmadan önce virüs programı ve güvenlik duvarını kapatın ardından kurmaya başlayın kurunca launcherı açın patch çekecektir .girecektir.( tekrardan unutmadan eğer w7 w8 işletim sistemi ise launcherı sağ tuş yaparak yönetici olarak çalıştırın.

#Ftp hatası veriyor?
Oyun henüz açılmamış olabilir. veya W7 W8 İşletim sisteminiz mevcut ise launcherı yönetici olarak çalıştırın devam ederse ,oyunu silip kurun.

#İd şifre yazıyorum oyundan atıyor ?
Oyuna ait setubu indirmemişsinizdir farklı setuplarla giriyorsunuzdur belki, Çözünürlülük sorunu olabilir option.ini ayarlayabilirsiniz , oyunun clientini indirin , virüs prog kapatın , windows vista / w7/w8 kullanıyorsanız yönetici olarak çalıştırın . uyumluluk ayarını yapın.

#Oyuna giremiyorum ? , id şifre ekranında kalıyor?
Modemi resetleyiniz , pc resetleyiniz , dns değiştirin , oyunu silin tekrar kurun , bu işlemler öncesinde virüs prog kapatıp. girmeyi deneyin. proxy vb. programlar deneyin.

#Eventlarda ve kalabalık yerlerde dc yiyorum?
Ortam kalabalık olduğundan dolayı fps'niz kasmaktadır , bunun için option ayarlarından effektlerinizi düşürün.

#Çözünülürlüğü nasıl ayarlarım?
Option.exe'den veya oyun içerisindeki max ayarlarından.

#Setup kurulmuyor hata veriyor?
CRC Hatası veriyorsa çözümünü netten araştırın ,bu hata genelde setup tam inmediği için verir birde bilgisayarınızda virüs varsa setup .rar dosyasını bozar , aynı şekilde yönetici olarak çalıştırabilir veya uyumluluktan ayarlayabilirsiniz. virüs programını kapatın bilgisayarınızda yer olup olmadıgına bakın. Rarın boyutuna bakın tam olarak inmişmi 700 küsür mb boyuntunda client.

#Char seçme ekranında dc ? 
Charınız ya banlanmıştır , yada bugda kalmıştır daha sonra tekrar deneyin veya bizimle irtibata geçin.

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler