23 Aralık 2016 Cuma

Knight online Sınıf özellikleri ve Irk Seçimi

Knight online Sınıf özellikleri ve Irk Seçimi
Ko bize oyun başlarken 2 adet ırk önerir. Hatta sadece iki seçeneğimiz var diyebiliriz. Burda sınıf seçerken dikkatli olmak gerelkir. Çünkü sınıflar arası savaşta hep kendi ırkımızı korumalıyız.

Elmorad(insanlar) ve Karus (yeşil insanlar).Bunların tek farkı serverine göre fazla yada az olmaları örneğin edana karusların sayılır çünkü tüm bdw leri savaşları karuslar kazanır yani orda insan char açılması zordur ronark tada öledir.Elmoradlar elmoradcastle de yaşar kısaca emc karuslar luferson castle de yaşar lc 35 levelden sonra gidilebilir başlangıçta moradon ticaret şehrinde doğarsınız ve 30 olunca tradeniz 35 olunca vatanınıza gidiş (insansan emc karussan lc ye).Bu kısmı fazla uzatmaya gerek yok sonuçta ekstradan fazla birşey getirmez.ancak arkadaşlarınızı kendi ırkınızdan seçmeniz daha iyi olur çünkü karşı ırkla kendi vatanınızdayken konusamassınız yazılar )=’!+(‘%/’=%/ şeklinde gideer gelir.

Irkınızı seçtiğinizi varsayalım 4 çeşit karakter yaratabilirsiniz Priest,Rogue,Mage,Warrior 

her bir karakterin kendine ait alt alanlarıda vardır.örneğin rogue iseniz explorer assasin archer veya priest iseniz heal aura resser.

Bu blog ilginizi çekecek ve bu ilgilerin yanı sıra blogger web sitesinde bilgi paylaşarak eğlenceli sosyal medya oluşturmak için oluştrulmuştur.


İfadelerİfadeler